Om oss

Fasadrenovering i toppklass

Vi är ett företag som erbjuder helhetslösningar för exteriör renovering av fastigheter i Stockholm. Tack vare vår stora erfarenhet och höga kvalitet har vi vunnit ett flertal mycket prestigefyllda projekt under åren och fått nöjet och äran att arbeta på ett flertal fastigheter som är riktiga ikoner i Stockholms stadsbild.

Vår målsättning är att kunna erbjuda helhetslösningar för exteriört underhåll av fastigheter, alltid med högsta kvalitet och finish. Utöver fasadrenovering tillhandahåller vi även tjänster inom fönsterbyten. Dessa tjänster utgör grunden för att kunna göra stora energibesparingar som hjälper våra kunder att spara stora summor årligen. 

Till oss kan ni som fastighetsägare vända er oavsett om det handlar om ett nybygge eller om en kulturklassificerad byggnad som behöver underhållas med varsamma metoder och historiskt riktiga material.

Varmt välkomna att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med renovering och underhåll av era fastigheter. Vi kan givetvis ge er kontakter till ett flertal fastighetsägare, större byggentreprenörer med flera och visa exempel på tidigare arbeten som vi har utfört.

stockholm panorama

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt projekt