Om oss

Fasadrenovering i toppklass

Välkommen till ett företag som erbjuder helhetslösningar för exteriör renovering och energibesparing för fastigheter i Stockholm.

Tack vare vår stora erfarenhet och höga kvalitet har vi vunnit ett flertal mycket prestigefyllda projekt under åren och fått nöjet och äran att projektleda arbete på ett flertal fastigheter som är riktiga ikoner i Stockholms stadsbild.

Vi anpassar våra tjänster genom att möta alla behov med service och lyhördhet. Flexibilitet är ett annat nyckelord och vi kan alltid anpassa våra tjänster efter varierande behov.

Vi erbjuder helhetslösningar

Vår målsättning är att kunna erbjuda organisation för exteriört underhåll av fastigheter, alltid med högsta kvalitet och finish. Utöver fasadrenovering tillhandahåller vi även projektledning av fönsterbyten. Dessa tjänster utgör grunden för att kunna göra stora energibesparingar som hjälper våra kunder att spara stora summor årligen. 

Till oss kan ni som fastighetsägare vända er oavsett om det handlar om ett nybygge eller om en kulturklassificerad byggnad som behöver underhållas med varsamma metoder och historiskt riktiga material.

Fasadrenovering är en investering

Att åtgärda problem innan de blir akuta är alltid en investering. En fasadrenovering är inget undantag. Genom regelbundet underhåll och mindre ingrepp kan man som fastighetsägare spara in åtskilliga summor. Detta tillvägagångssätt ger även en chans att bygga upp en buffert som skapar en större trygghet. Vi är gärna med dig längs resan och tar ett helhetsgrepp om fasaden på din fastighet. Vi ser över fasaden regelbundet, skapar en åtgärdsplan och ger dig en trygghet i att fasaden håller sig i ett till lika delar vackert som säkert skick. Det tjänar du på i längden.

Varmt välkomna att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med renovering och underhåll av era fastigheter. Vi kan givetvis ge er kontakter till ett flertal fastighetsägare, större byggentreprenörer med flera och visa exempel på tidigare arbeten som vi har utfört.

stockholm panorama

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt projekt